מבשלת פפו
מבשלת פפו הוקמה מסקרנות ואהבה לבירה. לצד ייצור היין התחלנו בשנת 2009 את בישולי הבירה הראשונים שנעשו בסיר של 20 ליטר, הכל נעשה ע״י ניסוי וטעיה, לא פעם שפכנו בירות וניסינו שוב... לאט לאט הצלחנו לייצר כמה סוגי בירות, ובעידוד המבקרים עלתה הדרישה והגדלנו את הכמויות והיום מבשלים במערכת של 260 ליטר!!!
הבירות מיוצרות בשיטה מסורתית בתהליך בישול של דגנים, ומייצרים כ-8 סוגי בירה איכותית וסיידר דובדבנים / תפוחים אלכוהולי (ללא גלוטן). שמות הבירות מוקדשים לנשים המהוות חלק חשוב מחיינו ומאפיינות את אופי הבירה.
בירת Ale בהירה בסגנון סקוטי. רעננה ומלטפת עם טעמי כשות וארומות אביביות.
אלכוהול: 4.5%
בירת חיטה בהירה בסגנון גרמני מבוואריה. בעלת עכירות שמרים טבעית, ניחוחות פרי הדר, בננה וטעמי דבש וציפורן.
אלכוהול: 5.3%
בירת סטאוט שחורה בסגנון אירי מאופיינת בטעמי שוקולד מריר וקפה קלוי, בעלת מרקם סמיך וראש קצף בגוון מוס מוקה.
אלכוהול: 6.1%
בירת איל ענברי אדמונית, עם טעמי לתת מורגשים. בליווי ניחוח פרחים.
אלכוהול: 5.1%
בירת Ale , בגוון נחושת כהה בסגנון אנגלי מסורתי. מכושתת מרירה אך עשירה בטעמים וארומטית ביותר. בירה חזקה עם נוכחות, אך מאוזנת.
אלכוהול: 4.5%
בירת Ale כהה ארומטית עם סיומת עשירה, טעמי אגוזים, קרמל וקפה.
אלכוהול: 5.6%
בירה בסגנון בלגי. פירותית ומאוזנת. בעלת מתיקות נעימה ועושר טעמים רעננים.
אלכוהול: 7.2%
בירה בסגנון צ'כי. בירת פילזנר בהירה, גוף קל וארומה כשותית.
מיוצרת בתהליך של תסיסה קרה המאפיין בירות מסוג לאגר.
אלכוהול: 4.3%
בירת Ale בהירה וחלקה, עם טעמי לתת וכשות עדינים.